Canon Speedlite 600EX-RT

Klicka här för större bild
5 990,00 kr (inkl. moms)
Art.nr.: 5296B003

Visa alla produkter från Canon.


  • Allmänt

Egenskaper

Radiofjärrutlösning med 30 m räckvidd
Upp till 15 enheter tillsammans
Integrerad optisk slav
Fjärrutlösning av kameran
Vinklingsbar och indirekt blixt med 20–200 mm zoomhuvud
Ledtal på 60 (m, ISO 100, på 200 mm)
Korrigeringsfilter för vitbalans
Snabb och tyst uppladdning

En mångsidig blixt med inbyggd radiofjärrutlösning för professionella fotografer.Radiofjärrutlösning på långt avstånd
Speedlite 600EX-RT har inbyggd radiofjärrutlösare så att du kan använda extern blixt på upp till 30 meters avstånd – även runt hörn. Med 15 frekvenskanaler är det bara att välja den med bäst mottagning på den plats där du fotograferar.

Multiblixt funktion
Du kan använda upp till 15 Speedlite 600EX-RT-enheter samtidigt och skapa dramatisk belysning. Passar perfekt när du fotograferar större motiv, interiörer och porträtt. Blixtaggregaten kan placeras i en av tre grupper (upp till fem när radiofjärrutlösning används), som kontrolleras var för sig eller tillsammans.

E-TTL II blixtautomatik
Vare sig du använder Speedlite 600EX-RT på kameran eller som externt aggregat ser Canons E-TTL II blixtautomatik till att du får rätt exponering varje gång.

Fjärrutlösning av kameran
Placera EOS-kameran på önskad plats och fjärrutlös den med Speedlite 600EX-RT på upp till 30 m avstånd. Utrusta bara kameran med en Speedlite ST-E3-RT-sändare för fjärrutlösning eller ett andra Speedlite 600EX-RT-blixtaggregat så kan du skapa dramatiska, alternativa perspektiv. Upp till 15 kameror kan utlösas samtidigt för synkroniserad fotografering.

Kreativa blixtlägen
Tack vare höghastighetsblixtsynkronisering fungerar Speedlite 600EX-RT vid alla slutartider – det perfekta alternativet när du behöver upplättningsblixt under soliga dagar. Eller varför inte prova på blixtsynkronisering med andra ridån eller stroboskopblixt för att skapa speciella ljuseffekter?

Snabb och kraftfull hantering
Med ledtalet 60 (ISO 100, m) ger Speedlite 600EX-RT tillräckligt mycket ljus för större områden, även när ljuset reflekterar mot väggar och tak. Snabb och tyst uppladdning på 0,1 sekund med fyra AA/LR6-batterier.

Vinklingsbar, indirekt blixt med zoomfunktioner
Rikta blixthuvudet på Speedlite 600EX-RT uppåt eller åt sidan om du vill reflektera ljus från väggar eller tak, så att ljuset blir mjukare vid exempelvis porträttfotografering. Ett zoomhuvud ser till att blixttäckningen stämmer med objektivet som används och på så sätt maximera blixtens effektivitet.

Professionella funktioner med intuitiv design
Speedlite 600EX-RT har samma vädertäta fogar som Canons EOS-1D X digitala systemkamera för yrkesfotografer, och en stor belyst LCD-punktmatrisdisplay för snabb och enkel hantering.

Tillbehör - Övrigt:

Micnova Blixt Diffuser/Bouncer
Mer info
Direktlänk till den här sidan
Walters Foto
Storgatan 19
593 30 Västervik
0490-174 50


Organisationsnummer:
556540-6898

Våra öppettider
Telefon och butik
Helgfri Vardag 9-18
Helgfri Lördag 10-15


Kikare

Fyndhörnan